Over mij

Wie ben ik, wat kan ik jou bieden?

Tracey de Vroedt - portret

Mijn naam is Tracey de Vroedt. Een paar jaar geleden onderging ik een zware operatie, en gedurende het herstel daarvan vroeg ik me af: ‘Wat wil ik nou echt? Waar ben ik goed in?’

Ik heb jarenlange ervaring in de zorg, welzijnswerk, en heb daarnaast diverse functies gehad als bijvoorbeeld teamleider klantenservice, moderator van online groepen, secretaresse van een partijvoorzitter. Ik coach al een aantal jaar mensen, lees meer over hun ervaringen.

De rode draad in mijn leven is mensen vooruit helpen. Vaak vragen mensen of ze met me kunnen praten om dingen op een rij te zetten, hun hart te luchten, anders naar iets te kunnen kijken of anders met dingen om te gaan. Ze voelen zich gehoord, waarderen mijn feedback, en vooral: ze kunnen weer stappen zetten.

Ik kan je ondersteunen, zonder dingen van je over te nemen, zodat je zelf verder kunt. Ik luister goed naar wat je zegt (en naar wat je niet zegt), en naar wat jij nodig hebt, en zorg dat jij nieuwe inzichten krijgt, weer in beweging komt en zo je doelen bereikt.

Mensen noemen mijn manier van coachen verhelderend, scherpzinnig, empathisch, motiverend, open, veilig, ondersteunend, confronterend waar nodig, resultaatgericht, positief.

Om mijn kennis, kunde, vaardigheden en kwaliteiten verder uit te bouwen, doe ik een coach-opleiding bij Nonons.

Heb jij interesse in een kennismaking?
Bel of app me, of laat je naam en gegevens hieronder achter, en ik neem contact met je op.